Dziękujemy Wolontariuszom

Za pomoc przy organizacji wydarzenia TEDxWSB

Anna Hadam-Badzmirowska

"Patrząc zawsze przed siebie, myśląc o tym, jak zrobić jeszcze więcej, osiągniesz stan umysłu, w którym nie ma rzeczy niemożliwych." - Henry Ford

Konsultant w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi z doświadczeniem menedżerskim oraz praktyką na stanowiskach kierowniczych. Trener biznesu i rozwoju osobistego. Specjalista w zakresie psychologii zarządzania i organizacji oraz komunikacji. Posiada ponad 10-letnie doświadczenie w tworzeniu struktur organizacyjnych, doborze kadry kierowniczej, projektowaniu i realizowaniu planów rozwojowych kadry menedżerskiej. Jej główną domeną jest ocena i rozwój kompetencji osobistych i zawodowych. Praktyk w dziedzinie diagnozy potencjału menedżerskiego oraz oceny uniwersalnych kompetencji pracowników metodą Assessment Center/Development Center. Jako doświadczony konsultant i asesor realizowała liczne projekty dotyczące diagnozy potencjału, tworzenia i wdrażania programów rozwoju kadry zarządzającej w firmach motoryzacyjnych, finansowych oraz obszarze IT.

Magister psychologii - absolwent Uniwersytetu Wrocławskiego  oraz Wyższej Szkoły Bankowej, certyfikowany trener Szkoły Trenerów Biznesu „Moderator”.

Obecnie prowadzi własną działalność skupiając się głównie na przedsięwzięciach związanych z diagnozą i rozwojem kompetencji zawodowych i potencjału osobistego.

Jeśli Tobie nie jest wszystko jedno dokąd zajdziesz w swoim życiu zawodowym i osobistym - zachęcam do podjęcia sesji coachingowej i zapraszam do współpracy :)

"Którędy powinnam pójść?" - zapytała Alicja. "To zależy w dużej mierze od tego, dokąd pragnęłabyś zajść." - odparł Kot. "Właściwie wszystko mi jedno." - powiedziała Alicja. "W takim razie również wszystko jedno, którędy pójdziesz" - stwierdził Kot. (Lewis Carroll, "Alicja w Krainie Czarów").

Zapraszam do kontaktu: