Dziękujemy Wolontariuszom

Za pomoc przy organizacji wydarzenia TEDxWSB

Krzysztof Leszczyński

Motto zawodowe: „Zmień proste w łatwe”; Wizja: „Jeśli Boga nie ma zawsze pozostaje klient”.

Absolwent psychologii Uniwersytetu Wrocławskiego. Studia z Zarządzania Strategicznego na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Podyplomowe Studia Coachingu na WSB we Wrocławiu. Od roku 1990 prowadzi indywidualną działalność gospodarczą — I.G. „Agens” w ramach której świadczy usługi consultingowe związane z branżą księgarsko - wydawniczą w Polsce. Czynny: menadżer, coach, trener personalny.

W latach 1991-2000 jako założyciel i udziałowiec współtworzył „Grupę KWADRO”, która była jedną z pierwszych dużych polskich sieci dystrybucji książek po demokratycznych przemianach. W latach 1995–1998  Pełnomocnik Zarządu Empik Sp. z o.o. ds. Rozwoju - Dyrektor Klubu we Wrocławiu. W latach 2001-2010 był szefem Spółki Sfera Intermedia w której zrealizował między innymi za takie projekty jak: Portal księgarski - ksiazka.net.pl, System Katalogowania Publikacji Wydawniczych - Iplio.pl, czy Wirtualne Targi Książki w ramach Warszawskich Targów Książek. Współtworzył również największe polskie księgarnie internetowe takie jak: ksiazki.pl czy amazonka.pl. Obecnie zajmuje się analityką logistyki i propagacji publikacji cyfrowych w ramach projektu realizowanego przez bezkartek.pl S.A. oraz pomaganiem indywidualnym osobom i organizacjom w zmianie.

Interesuje się książkami biograficznymi, sportem, historią Śląska oraz orientalnymi i okcydentalnymi praktykami duchowymi. Lubi podróżować.

Grupa Coachingu innowacji stała się w sposób naturalny, przyciągającym miejscem spotkania i wymiany doświadczeń, umiejętności oraz ożywiania pasji „by świat i my zmieniał się, stawał się bardziej sobą i był dobry dla siebie i innych.”

Zapraszam do kontaktu: