Dziękujemy Wolontariuszom

Za pomoc przy organizacji wydarzenia TEDxWSB

Alina Kowalczyk

Praca jest jej pasją –„coaching jest niesamowitą przygodą, podróżą, która odświeża, otwiera oczy, uczy pokory, ale też daje siłę i radość – obu stronom, zarówno coachowi jak i osobie, z którą pracuje.‘’

Alina specjalizuje się w coachingu osób młodych, dlatego stale współpracuje z Politechniką Wrocławską, Uniwersytetem Ekonomicznym we Wrocławiu oraz Stowarzyszeniem „Twoje nowe możliwości” prowadząc sesje dla studentów z niepełnosprawnością. Rozwój jest dla niej szczególnie ważny, regularnie poddaje swoją pracę superwizjom, a jej lista szkoleń coachingowych nigdy się nie kończy :)

Alina jest absolwentką studiów podyplomowych Coaching na Wyższej Szkole Bankowej we Wrocławiu. Ukończyła również studia magisterskie na psychologii i filologii angielskiej. Od ponad roku Alina  również uczy studentów niepełnosprawnych języka angielskiego.

Motto: Nie trać czasu na poszukiwania , w  życiu nie chodzi o to żeby odnaleźć siebie, ale by stworzyć siebie takiego jakim chcesz być.

Zapraszam do kontaktu: