Dziękujemy Wolontariuszom

Za pomoc przy organizacji wydarzenia TEDxWSB

Katarzyna Książkiewicz

Uwielbiam pracować z ambitnymi ludźmi. Potrafię inspirować ich, by samodzielnie rozbudzali swoją motywację i chęć działania. Pragnę pomóc Ci, byś widziała lub widział przed sobą nieograniczone możliwości i miał lub miała odwagę, by po nie sięgać. Podczas coachingu nie zrobię nic za Ciebie. Twoje życie to Twoja odpowiedzialność. Twoje sukcesy, szczęście i osiągnięcia są Twoje. Ja mogę jedynie być przewodnikiem na drodze do nich.

Jestem trenerem biznesu i coachem z wieloletnim doświadczeniem szkoleniowym i coachingowym. Pracowałam na wysokich stanowiskach kierowniczych, także w międzynarodowych korporacjach. Jestem absolwentką Wyższej Szkoły Zarządzania i Bankowości na kierunku Zarządzanie i Marketing ze specjalizacją Psychologia Zarządzania oraz studiów Podyplomowych w Wyższej Szkole Bankowej na kierunku Trener Biznesu i Coaching. Ponadto uczestniczyłam w szeregu kursach i szkoleniach specjalistycznych oraz brałam udział w licznych seminariach i warsztatach rozwoju  osobistego. Zdobyłam m.in. kompetencje w zakresie coachingu na szkoleniach: „Coaching konsultantów call center”, „Coaching przywódczy” i „Coaching inteligentny emocjonalnie”. Dlaczego jestem trenerem i coachem? Ponieważ od zawsze fascynował mnie człowiek. Jego możliwości, kryteria, którymi kieruje się przy dokonywaniu wyborów oraz jego determinanty sukcesu lub porażki. Interesuję się psychologią umysłu i świadomością, stąd też mój udział w szkoleniach NLP i zdobycie certyfikatów autoryzowanych przez Polskie Stowarzyszenie Trenerów NLP.

Dlaczego warto skorzystać z coachingu ze mną?

Ponieważ w życiu każdego człowieka zdarzają się chwile, gdy może zyskać więcej, współpracując z kimś, kto ma doświadczenie na polu rozwoju osobistego.  Ponadto coaching jest dla mnie inspirowaniem i natchnieniem do:

·         zrozumienia, co chcesz osiągnąć w życiu,

·         skuteczniejszego wyznaczania i osiągania celów.

Coaching to nasza - Twoja i moja, współpraca nad podniesieniem jakości Twojego życia.

Prywatnie uwielbiam spędzać czas z rodziną i znajomymi. Kocham taniec w każdej postaci, dlatego gdy tylko mogę poruszam się w rytm muzyki. Lubię także jeździć na nartach, bo jazda na stoku, to jak zmaganie się z własnymi słabościami. Lubię chodzić po górach, bo z nich czerpię spokój i jednocześnie energię do dalszego działania. Lubię wspinać się po ściankach treningowych, bo to jak osiąganie celu, który się wyznacza. Lubię skakać na bandżi i na trampolinie, bo to jak pokonywanie własnych słabości. Do moich zainteresowań, które znajomi uważają za nieco ekscentryczne, należy oneironautyka, która pozwala mi przeżywać życie nawet wtedy, gdy śpię i śnię, a to dlatego, że lubię mieć na swoje życie wpływ nawet podczas snów

zapraszam do kontaktu